Timothy Chandler

Biografie

Timothy Chandler is een 32-jarige voetballer uit Verenigde Staten die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Timothy speelde was Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach op 2022-05-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Timothy Chandler in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Timothy Chandler in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Timothy Chandler in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Timothy Chandler een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Timothy Chandler een assist heeft gegeven in de match.

Stats Timothy Chandler

Bekijk de matchen en statistieken van Timothy Chandler. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Timothy Chandler hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Timothy

Achternaam

Chandler

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-03-29

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Frankfurt am Main

Nationaliteit

Verenigde Staten

Lengte

186 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Timothy Chandler mee voetbalt bij Eintracht Frankfurt, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook