Thomas Kaminski

Biografie

Thomas Kaminski is een 31-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Thomas speelde was Manchester City - Luton op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thomas Kaminski in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thomas Kaminski in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thomas Kaminski in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thomas Kaminski een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thomas Kaminski een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thomas Kaminski

Bekijk de matchen en statistieken van Thomas Kaminski. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thomas Kaminski hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Thomas Kaminski

Het laatste nieuws gerelateerd aan Thomas Kaminski. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Thomas

Achternaam

Kaminski

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-10-23

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Dendermonde

Afkomst

België

Lengte

190 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thomas Kaminski mee voetbalt bij Belgium, Luton, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook