Thibaut Courtois

Biografie

Thibaut Courtois is een 30-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Thibaut speelde was Almeria - Real Madrid op 2022-08-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thibaut Courtois in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thibaut Courtois in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thibaut Courtois in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thibaut Courtois een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thibaut Courtois een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thibaut Courtois

Bekijk de matchen en statistieken van Thibaut Courtois. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thibaut Courtois hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Thibaut Courtois

Het laatste nieuws gerelateerd aan Thibaut Courtois. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Thibaut

Achternaam

Courtois

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-05-11

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Bree

Nationaliteit

België

Lengte

199 cm

Gewicht

96 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thibaut Courtois mee voetbalt bij Real Madrid, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook