Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo

Biografie

Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo is een 28-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Théo speelde was Dinamo Moscow - Spartak Moscow op 2024-07-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo

Bekijk de matchen en statistieken van Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Théo

Achternaam

Bongonda Mbul'Ofeko Batombo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-11-20

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Charleroi

Afkomst

België

Lengte

175 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Théo Bongonda Mbul'Ofeko Batombo mee voetbalt bij Congo DR, Spartak Moscow, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook