Teun Koopmeiners

Biografie

Teun Koopmeiners is een 26-jarige voetballer uit Nederland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Teun speelde was Atalanta - Torino op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Teun Koopmeiners in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Teun Koopmeiners in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Teun Koopmeiners in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Teun Koopmeiners een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Teun Koopmeiners een assist heeft gegeven in de match.

Stats Teun Koopmeiners

Bekijk de matchen en statistieken van Teun Koopmeiners. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Teun Koopmeiners hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Teun Koopmeiners

Het laatste nieuws gerelateerd aan Teun Koopmeiners. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carriรจre, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Teun

Achternaam

Koopmeiners

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-02-28

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Amsterdam

Afkomst

Nederland

Lengte

183 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Teun Koopmeiners mee voetbalt bij Atalanta, Netherlands, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook