Stephen Antunes Eustáquio

Biografie

Stephen Antunes Eustáquio is een 27-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Stephen speelde was FC Porto - Moreirense op 2024-01-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Stephen Antunes Eustáquio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Stephen Antunes Eustáquio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Stephen Antunes Eustáquio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Stephen Antunes Eustáquio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Stephen Antunes Eustáquio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Stephen Antunes Eustáquio

Bekijk de matchen en statistieken van Stephen Antunes Eustáquio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Stephen Antunes Eustáquio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Stephen

Achternaam

Antunes Eustáquio

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-12-21

Geboorteland

Canada

Geboorteplaats

Leamington

Afkomst

Portugal

Lengte

178 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Stephen Antunes Eustáquio mee voetbalt bij FC Porto, Canada, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook