Sofiane Bouzian Hassan

Biografie

Sofiane Bouzian Hassan is een 22-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Sofiane speelde was Tienen - Heist op 2023-02-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sofiane Bouzian Hassan in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sofiane Bouzian Hassan in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sofiane Bouzian Hassan in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sofiane Bouzian Hassan een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sofiane Bouzian Hassan een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sofiane Bouzian Hassan

Bekijk de matchen en statistieken van Sofiane Bouzian Hassan. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sofiane Bouzian Hassan hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sofiane

Achternaam

Bouzian Hassan

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2000-07-13

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

184 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sofiane Bouzian Hassan mee voetbalt bij Tienen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook