Shahar Piven-Bachtiar

Biografie

Shahar Piven-Bachtiar is een 27-jarige voetballer uit Israël die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Shahar speelde was Maccabi Haifa - Maccabi Tel Aviv op 2022-10-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Shahar Piven-Bachtiar in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Shahar Piven-Bachtiar in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Shahar Piven-Bachtiar in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Shahar Piven-Bachtiar een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Shahar Piven-Bachtiar een assist heeft gegeven in de match.

Stats Shahar Piven-Bachtiar

Bekijk de matchen en statistieken van Shahar Piven-Bachtiar. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Shahar Piven-Bachtiar hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Shahar

Achternaam

Piven-Bachtiar

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-09-21

Geboorteland

Rusland

Geboorteplaats

Birobidzhan

Nationaliteit

Israël

Lengte

180 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Shahar Piven-Bachtiar mee voetbalt bij Maccabi Tel Aviv, Israel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook