Sergio Rico González

Biografie

Sergio Rico González is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als doelman speelt. De laatste match die Sergio speelde was Paris Saint Germain - Paris FC op 2022-12-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sergio Rico González in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sergio Rico González in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sergio Rico González in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sergio Rico González een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sergio Rico González een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sergio Rico González

Bekijk de matchen en statistieken van Sergio Rico González. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sergio Rico González hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Sergio Rico González

Het laatste nieuws gerelateerd aan Sergio Rico González. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Sergio

Achternaam

Rico González

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-09-01

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Sevilla

Afkomst

Spanje

Lengte

194 cm

Gewicht

90 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sergio Rico González mee voetbalt bij Paris Saint Germain, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook