Sébastien Pocognoli

Biografie

Sébastien Pocognoli is een 35-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Sébastien speelde was Royale Union Saint-Gilloise - Roeselare op 2020-02-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sébastien Pocognoli in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sébastien Pocognoli in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sébastien Pocognoli in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sébastien Pocognoli een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sébastien Pocognoli een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sébastien Pocognoli

Bekijk de matchen en statistieken van Sébastien Pocognoli. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sébastien Pocognoli hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sébastien

Achternaam

Pocognoli

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-08-01

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Nationaliteit

België

Lengte

182 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sébastien Pocognoli mee voetbalt bij Royale Union Saint-Gilloise, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook