Sébastien Clovis Siani

Biografie

Sébastien Clovis Siani is een 35-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Sébastien Clovis speelde was Knokke - La Louvière Centre op 2021-10-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sébastien Clovis Siani in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sébastien Clovis Siani in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sébastien Clovis Siani in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sébastien Clovis Siani een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sébastien Clovis Siani een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sébastien Clovis Siani

Bekijk de matchen en statistieken van Sébastien Clovis Siani. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sébastien Clovis Siani hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sébastien Clovis

Achternaam

Siani

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1986-12-21

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Douala

Nationaliteit

Kameroen

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sébastien Clovis Siani mee voetbalt bij Knokke, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook