Santiago Juan Gentiletti Selak

Biografie

Santiago Juan Gentiletti Selak is een 39-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Santiago Juan speelde was Racing Club - Newells Old Boys op 2021-01-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Santiago Juan Gentiletti Selak in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Santiago Juan Gentiletti Selak in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Santiago Juan Gentiletti Selak in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Santiago Juan Gentiletti Selak een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Santiago Juan Gentiletti Selak een assist heeft gegeven in de match.

Stats Santiago Juan Gentiletti Selak

Bekijk de matchen en statistieken van Santiago Juan Gentiletti Selak. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Santiago Juan Gentiletti Selak hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Santiago Juan

Achternaam

Gentiletti Selak

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1985-01-09

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Gödeken

Afkomst

Argentinië

Lengte

186 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Santiago Juan Gentiletti Selak mee voetbalt bij Newells Old Boys, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook