Samy Mmaee A Nwambeben

Biografie

Samy Mmaee A Nwambeben is een 26-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Samy speelde was Ferencvarosi TC - Kisvarda FC op 2023-05-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Samy Mmaee A Nwambeben in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Samy Mmaee A Nwambeben in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Samy Mmaee A Nwambeben in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Samy Mmaee A Nwambeben een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Samy Mmaee A Nwambeben een assist heeft gegeven in de match.

Stats Samy Mmaee A Nwambeben

Bekijk de matchen en statistieken van Samy Mmaee A Nwambeben. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Samy Mmaee A Nwambeben hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Samy

Achternaam

Mmaee A Nwambeben

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-09-08

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Halle

Nationaliteit

België

Lengte

185 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Samy Mmaee A Nwambeben mee voetbalt bij Ferencvarosi TC, Morocco, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook