Sagiv Shalom Yehezkel

Biografie

Sagiv Shalom Yehezkel is een 29-jarige voetballer uit Israël die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Sagiv Shalom speelde was Antalyaspor - Trabzonspor op 2024-01-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Sagiv Shalom Yehezkel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Sagiv Shalom Yehezkel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Sagiv Shalom Yehezkel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Sagiv Shalom Yehezkel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Sagiv Shalom Yehezkel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Sagiv Shalom Yehezkel

Bekijk de matchen en statistieken van Sagiv Shalom Yehezkel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Sagiv Shalom Yehezkel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Sagiv Shalom

Achternaam

Yehezkel

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-03-21

Geboorteland

Israël

Geboorteplaats

Rishon Letzion

Afkomst

Israël

Lengte

184 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Sagiv Shalom Yehezkel mee voetbalt bij Israel, Antalyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook