Rodrigo Javier De Paul

Biografie

Rodrigo Javier De Paul is een 30-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rodrigo Javier speelde was Real Sociedad - Atletico Madrid op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rodrigo Javier De Paul in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rodrigo Javier De Paul in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rodrigo Javier De Paul in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rodrigo Javier De Paul een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rodrigo Javier De Paul een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rodrigo Javier De Paul

Bekijk de matchen en statistieken van Rodrigo Javier De Paul. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rodrigo Javier De Paul hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Rodrigo Javier

Achternaam

De Paul

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-05-24

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Sarandí

Afkomst

Argentinië

Lengte

180 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rodrigo Javier De Paul mee voetbalt bij Atletico Madrid, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook