Roberto José Rosales Altuve

Biografie

Roberto José Rosales Altuve is een 33-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Roberto José speelde was AEK Larnaca - Rennes op 2022-09-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Roberto José Rosales Altuve in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Roberto José Rosales Altuve in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Roberto José Rosales Altuve in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Roberto José Rosales Altuve een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Roberto José Rosales Altuve een assist heeft gegeven in de match.

Stats Roberto José Rosales Altuve

Bekijk de matchen en statistieken van Roberto José Rosales Altuve. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Roberto José Rosales Altuve hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Roberto José

Achternaam

Rosales Altuve

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1988-11-20

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

174 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Roberto José Rosales Altuve mee voetbalt bij Venezuela, AEK Larnaca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook