Robert Kenedy Nunes do Nascimento

Biografie

Robert Kenedy Nunes do Nascimento is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Robert Kenedy speelde was Burgos - Valladolid op 2024-01-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Robert Kenedy Nunes do Nascimento in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Robert Kenedy Nunes do Nascimento in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Robert Kenedy Nunes do Nascimento in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Robert Kenedy Nunes do Nascimento een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Robert Kenedy Nunes do Nascimento een assist heeft gegeven in de match.

Stats Robert Kenedy Nunes do Nascimento

Bekijk de matchen en statistieken van Robert Kenedy Nunes do Nascimento. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Robert Kenedy Nunes do Nascimento hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Robert Kenedy

Achternaam

Nunes do Nascimento

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-02-08

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Santa Rita do Sapucaí

Afkomst

Brazilië

Lengte

182 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Robert Kenedy Nunes do Nascimento mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook