Robbe Quirynen

Biografie

Robbe Quirynen is een 21-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Robbe speelde was Lierse Kempenzonen - Beerschot op 2023-02-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Robbe Quirynen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Robbe Quirynen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Robbe Quirynen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Robbe Quirynen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Robbe Quirynen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Robbe Quirynen

Bekijk de matchen en statistieken van Robbe Quirynen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Robbe Quirynen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Robbe Quirynen

Het laatste nieuws gerelateerd aan Robbe Quirynen. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Robbe

Achternaam

Quirynen

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-11-03

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Robbe Quirynen mee voetbalt bij Royal Antwerp FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook