Ricardo César Dantas da Silva

Biografie

Ricardo César Dantas da Silva is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ricardo César speelde was America Mineiro - Corinthians op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ricardo César Dantas da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ricardo César Dantas da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ricardo César Dantas da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ricardo César Dantas da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ricardo César Dantas da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ricardo César Dantas da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Ricardo César Dantas da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ricardo César Dantas da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ricardo César

Achternaam

Dantas da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-08-13

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Natal

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

190 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ricardo César Dantas da Silva mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook