Renato Cardoso Porto Neto

Biografie

Renato Cardoso Porto Neto is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Renato speelde was Lierse Kempenzonen - KSMK Deinze op 2020-12-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Renato Cardoso Porto Neto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Renato Cardoso Porto Neto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Renato Cardoso Porto Neto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Renato Cardoso Porto Neto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Renato Cardoso Porto Neto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Renato Cardoso Porto Neto

Bekijk de matchen en statistieken van Renato Cardoso Porto Neto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Renato Cardoso Porto Neto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Renato Cardoso Porto Neto

Het laatste nieuws gerelateerd aan Renato Cardoso Porto Neto. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Renato

Achternaam

Cardoso Porto Neto

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1991-09-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Camacan

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

184 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Renato Cardoso Porto Neto mee voetbalt bij KSMK Deinze, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook