Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira

Biografie

Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira is een 23-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Pedro Miguel speelde was Monza - Ternana op 2021-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira

Bekijk de matchen en statistieken van Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pedro Miguel

Achternaam

Almeida Lopes Pereira

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1998-01-22

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Vendas Novas

Nationaliteit

Portugal

Lengte

182 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pedro Miguel Almeida Lopes Pereira mee voetbalt bij Monza, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook