Pedro David Brazão Teixeira

Biografie

Pedro David Brazão Teixeira is een 21-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Pedro David speelde was Tuzlaspor - BB Bodrumspor op 2024-04-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pedro David Brazão Teixeira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pedro David Brazão Teixeira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pedro David Brazão Teixeira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pedro David Brazão Teixeira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pedro David Brazão Teixeira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pedro David Brazão Teixeira

Bekijk de matchen en statistieken van Pedro David Brazão Teixeira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pedro David Brazão Teixeira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pedro David

Achternaam

Brazão Teixeira

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-12-30

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pedro David Brazão Teixeira mee voetbalt bij BB Bodrumspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook