Orel Mangala

Biografie

Orel Mangala is een 25-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Orel speelde was Nottingham Forest - Brighton op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Orel Mangala in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Orel Mangala in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Orel Mangala in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Orel Mangala een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Orel Mangala een assist heeft gegeven in de match.

Stats Orel Mangala

Bekijk de matchen en statistieken van Orel Mangala. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Orel Mangala hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Orel Mangala

Het laatste nieuws gerelateerd aan Orel Mangala. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Orel

Achternaam

Mangala

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-03-18

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Brussel

Afkomst

België

Lengte

178 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Orel Mangala mee voetbalt bij Belgium, Nottingham Forest, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook