Omar Nicolás Govea García

Biografie

Omar Nicolás Govea García is een 27-jarige voetballer uit Mexico die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Omar Nicolás speelde was River Plate - Monterrey op 2023-01-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Omar Nicolás Govea García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Omar Nicolás Govea García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Omar Nicolás Govea García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Omar Nicolás Govea García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Omar Nicolás Govea García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Omar Nicolás Govea García

Bekijk de matchen en statistieken van Omar Nicolás Govea García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Omar Nicolás Govea García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Omar Nicolás

Achternaam

Govea García

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-01-18

Geboorteland

Mexico

Geboorteplaats

San Luis Potosí

Nationaliteit

Mexico

Lengte

176 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Omar Nicolás Govea García mee voetbalt bij Mexico, Monterrey, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook