Núrio Domingos Matias Fortuna

Biografie

Núrio Domingos Matias Fortuna is een 29-jarige voetballer uit Angola die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Núrio Domingos speelde was Standard Luik - KAA Gent op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Núrio Domingos Matias Fortuna in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Núrio Domingos Matias Fortuna in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Núrio Domingos Matias Fortuna in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Núrio Domingos Matias Fortuna een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Núrio Domingos Matias Fortuna een assist heeft gegeven in de match.

Stats Núrio Domingos Matias Fortuna

Bekijk de matchen en statistieken van Núrio Domingos Matias Fortuna. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Núrio Domingos Matias Fortuna hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Núrio Domingos Matias Fortuna

Het laatste nieuws gerelateerd aan Núrio Domingos Matias Fortuna. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Núrio Domingos

Achternaam

Matias Fortuna

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-03-24

Geboorteland

Angola

Geboorteplaats

Luanda

Afkomst

Angola

Lengte

177 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Núrio Domingos Matias Fortuna mee voetbalt bij KAA Gent, Angola, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook