Noa Lang

Biografie

Noa Lang is een 24-jarige voetballer uit Nederland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Noa speelde was Almere City FC - PSV Eindhoven op 2023-09-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Noa Lang in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Noa Lang in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Noa Lang in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Noa Lang een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Noa Lang een assist heeft gegeven in de match.

Stats Noa Lang

Bekijk de matchen en statistieken van Noa Lang. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Noa Lang hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Meer over Noa Lang

Noa Lang is een Nederlandse voetballer die meestal als middenvelder speelt. Noa Lang is stilaan een vaste waarde bij Club Brugge en is international bij het Nederlandse nationale elftal. Lang is zijn professionele carrière begonnen bij de jeugd van Ajax. Vanuit de jeugd kon hij doorstoten naar de senioren van de Ajacieden. Hij kon bij Ajax in 9 wedstrijden 3 keer scoren.

Lang speelde een tijdje bij FC Twente, Ajax verhuurde hem aan de club uit de Eredivisie. Lang keerde uiteindelijk vroegtijdig terug. Hierna werd Noa in 2020 verhuurd aan Club Brugge met een verplichte aankoopoptie op het einde van de huur. Club Brugge kocht Lang in 2021 voor 6 miljoen euro.

Acteur

In 2021 is Noa Lang te zien in de trailer van de Netflix-film "Ferry". In de trailer op Twitter zie je hoe Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, Noa Lang probeert te laten accepteren dat hij zijn manager zal worden. Maar Noa laat zich niet kennen. Bekijk hier de trailer met Lang en Lammers:

Incident kampioenenfeest Club Brugge

In seizoen 2020/2021 werd Club Brugge kampioen in de eerste klasse van België. Tijdens het kampioensfeest liet Lang zich ertoe verleiden om een lied in te zetten dat als antisemitisch werd ervaren. Club Brugge kwam met een verklaring over dit incident, maar de Belgische voetbalbond legde Lang toch nog een straf op. De Disciplinaire Raad van de KBVB verplichtte Noa tot een educatief bezoek aan de Kazerne Dossin. Memoriaal, Museum en Documentatiecentrum over Holocaust en Mensenrechten.

Nieuws over voetballer Noa Lang

Het laatste nieuws gerelateerd aan Noa Lang. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Noa

Achternaam

Lang

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-06-17

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Capelle aan den IJssel

Afkomst

Nederland

Lengte

179 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Noa Lang mee voetbalt bij PSV Eindhoven, Netherlands, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook