Nilson David Angulo Ramírez

Biografie

Nilson David Angulo Ramírez is een 21-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nilson David speelde was RSCA Futures - SV Zulte Waregem op 2024-03-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nilson David Angulo Ramírez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nilson David Angulo Ramírez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nilson David Angulo Ramírez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nilson David Angulo Ramírez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nilson David Angulo Ramírez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nilson David Angulo Ramírez

Bekijk de matchen en statistieken van Nilson David Angulo Ramírez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nilson David Angulo Ramírez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nilson David

Achternaam

Angulo Ramírez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2003-06-19

Geboorteland

Ecuador

Afkomst

Ecuador

Lengte

184 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nilson David Angulo Ramírez mee voetbalt bij Ecuador U20, RSCA Futures, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook