Nicolas Martin Hautorp Madsen

Biografie

Nicolas Martin Hautorp Madsen is een 23-jarige voetballer uit Denemarken die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nicolas Martin speelde was Cercle Brugge - KVC Westerlo op 2023-09-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolas Martin Hautorp Madsen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolas Martin Hautorp Madsen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolas Martin Hautorp Madsen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Nicolas Martin Hautorp Madsen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolas Martin Hautorp Madsen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolas Martin Hautorp Madsen

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolas Martin Hautorp Madsen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolas Martin Hautorp Madsen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolas Martin

Achternaam

Hautorp Madsen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-03-17

Geboorteland

Denemarken

Afkomst

Denemarken

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolas Martin Hautorp Madsen mee voetbalt bij KVC Westerlo, Denmark U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook