Nicolás Hernán Otamendi

Biografie

Nicolás Hernán Otamendi is een 36-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Nicolás Hernán speelde was Argentinië - Peru op 2024-06-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Hernán Otamendi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Hernán Otamendi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Hernán Otamendi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Hernán Otamendi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Hernán Otamendi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Hernán Otamendi

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Hernán Otamendi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Hernán Otamendi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás Hernán

Achternaam

Otamendi

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1988-02-12

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Afkomst

Argentinië

Lengte

183 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Hernán Otamendi mee voetbalt bij Benfica, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook