Nassim Ben Khalifa

Biografie

Nassim Ben Khalifa is een 30-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Nassim speelde was Nagoya Grampus - Sanfrecce Hiroshima op 2022-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nassim Ben Khalifa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nassim Ben Khalifa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nassim Ben Khalifa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nassim Ben Khalifa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nassim Ben Khalifa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nassim Ben Khalifa

Bekijk de matchen en statistieken van Nassim Ben Khalifa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nassim Ben Khalifa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nassim

Achternaam

Ben Khalifa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-01-13

Geboorteland

Zwitserland

Nationaliteit

Zwitserland

Lengte

184 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nassim Ben Khalifa mee voetbalt bij Sanfrecce Hiroshima, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook