Nacer Chadli

Biografie

Nacer Chadli is een 33-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nacer speelde was KVC Westerlo - KAA Gent op 2023-05-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nacer Chadli in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nacer Chadli in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nacer Chadli in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nacer Chadli een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nacer Chadli een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nacer Chadli

Bekijk de matchen en statistieken van Nacer Chadli. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nacer Chadli hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Nacer Chadli

Het laatste nieuws gerelateerd aan Nacer Chadli. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Nacer

Achternaam

Chadli

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-08-02

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Nationaliteit

België

Lengte

187 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nacer Chadli mee voetbalt bij KVC Westerlo, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook