Munir Mohand Mohamedi

Biografie

Munir Mohand Mohamedi is een 33-jarige voetballer uit Marokko die meestal als doelman speelt. De laatste match die Munir speelde was Hatayspor - Giresunspor op 2022-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Munir Mohand Mohamedi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Munir Mohand Mohamedi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Munir Mohand Mohamedi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Munir Mohand Mohamedi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Munir Mohand Mohamedi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Munir Mohand Mohamedi

Bekijk de matchen en statistieken van Munir Mohand Mohamedi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Munir Mohand Mohamedi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Munir

Achternaam

Mohand Mohamedi

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-05-10

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Melilla

Nationaliteit

Marokko

Lengte

190 cm

Gewicht

89 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Munir Mohand Mohamedi mee voetbalt bij Morocco, Hatayspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook