Michael Ngadeu-Ngadjui

Biografie

Michael Ngadeu-Ngadjui is een 30-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Michael speelde was STVV Sint-Truiden - KAA Gent op 2021-07-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michael Ngadeu-Ngadjui in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michael Ngadeu-Ngadjui in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michael Ngadeu-Ngadjui in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Michael Ngadeu-Ngadjui een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michael Ngadeu-Ngadjui een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michael Ngadeu-Ngadjui

Bekijk de matchen en statistieken van Michael Ngadeu-Ngadjui. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michael Ngadeu-Ngadjui hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Michael

Achternaam

Ngadeu-Ngadjui

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1990-11-23

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Bafang

Nationaliteit

Kameroen

Lengte

190 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michael Ngadeu-Ngadjui mee voetbalt bij KAA Gent, Cameroon, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook