Michael Ngadeu-Ngadjui

Biografie

Michael Ngadeu-Ngadjui is een 33-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Michael speelde was Shanghai Shenhua - Beijing Guoan op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michael Ngadeu-Ngadjui in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michael Ngadeu-Ngadjui in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michael Ngadeu-Ngadjui in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Michael Ngadeu-Ngadjui een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michael Ngadeu-Ngadjui een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michael Ngadeu-Ngadjui

Bekijk de matchen en statistieken van Michael Ngadeu-Ngadjui. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michael Ngadeu-Ngadjui hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Michael

Achternaam

Ngadeu-Ngadjui

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-11-23

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Bafang

Afkomst

Kameroen

Lengte

190 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michael Ngadeu-Ngadjui mee voetbalt bij Cameroon, Beijing Guoan, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook