Mërgim Vojvoda

Biografie

Mërgim Vojvoda is een 28-jarige voetballer uit Kosovo die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Mërgim speelde was Torino - Inter op 2023-06-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mërgim Vojvoda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mërgim Vojvoda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mërgim Vojvoda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mërgim Vojvoda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mërgim Vojvoda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mërgim Vojvoda

Bekijk de matchen en statistieken van Mërgim Vojvoda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mërgim Vojvoda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Mërgim Vojvoda

Het laatste nieuws gerelateerd aan Mërgim Vojvoda. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Mërgim

Achternaam

Vojvoda

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-02-01

Geboorteland

Kosovo

Geboorteplaats

Skënderaj

Nationaliteit

Kosovo

Lengte

187 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mërgim Vojvoda mee voetbalt bij Torino, Kosovo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook