Matías Agustín Silvestre

Biografie

Matías Agustín Silvestre is een 36-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Matías Agustín speelde was Club Brugge - Royal Excel Mouscron op 2021-04-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matías Agustín Silvestre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matías Agustín Silvestre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matías Agustín Silvestre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matías Agustín Silvestre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matías Agustín Silvestre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matías Agustín Silvestre

Bekijk de matchen en statistieken van Matías Agustín Silvestre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matías Agustín Silvestre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matías Agustín

Achternaam

Silvestre

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1984-09-25

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Mercedes

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

187 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matías Agustín Silvestre mee voetbalt bij Royal Excel Mouscron, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook