Matheus Fernando Cavichioli

Biografie

Matheus Fernando Cavichioli is een 36-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Matheus Fernando speelde was Cuiaba - America Mineiro op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matheus Fernando Cavichioli in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matheus Fernando Cavichioli in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matheus Fernando Cavichioli in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matheus Fernando Cavichioli een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matheus Fernando Cavichioli een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matheus Fernando Cavichioli

Bekijk de matchen en statistieken van Matheus Fernando Cavichioli. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matheus Fernando Cavichioli hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matheus Fernando

Achternaam

Cavichioli

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-07-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Caçador

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

192 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matheus Fernando Cavichioli mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook