Matheus Borges Domingues

Biografie

Matheus Borges Domingues is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Matheus speelde was Royal Antwerp FC - KAA Gent op 2019-05-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matheus Borges Domingues in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matheus Borges Domingues in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matheus Borges Domingues in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matheus Borges Domingues een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matheus Borges Domingues een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matheus Borges Domingues

Bekijk de matchen en statistieken van Matheus Borges Domingues. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matheus Borges Domingues hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matheus

Achternaam

Borges Domingues

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-01-22

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

192 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matheus Borges Domingues mee voetbalt bij Royal Antwerp FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook