Matheus Barcelos da Silva

Biografie

Matheus Barcelos da Silva is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Matheus speelde was Santa Clara - Benfica op 2023-01-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matheus Barcelos da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matheus Barcelos da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matheus Barcelos da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matheus Barcelos da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matheus Barcelos da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matheus Barcelos da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Matheus Barcelos da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matheus Barcelos da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matheus

Achternaam

Barcelos da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-07-18

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

191 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matheus Barcelos da Silva mee voetbalt bij Santa Clara, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook