Martin Yankov Minchev

Biografie

Martin Yankov Minchev is een 23-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Martin speelde was Slovenië - Bulgarije op 2024-06-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martin Yankov Minchev in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martin Yankov Minchev in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martin Yankov Minchev in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martin Yankov Minchev een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martin Yankov Minchev een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martin Yankov Minchev

Bekijk de matchen en statistieken van Martin Yankov Minchev. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martin Yankov Minchev hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martin

Achternaam

Yankov Minchev

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-04-22

Geboorteland

Bulgarije

Geboorteplaats

Varna

Afkomst

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martin Yankov Minchev mee voetbalt bij Rizespor, Bulgaria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook