Marlon Matheus Lopes do Nascimento

Biografie

Marlon Matheus Lopes do Nascimento is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Marlon Matheus speelde was America Mineiro - Corinthians op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Marlon Matheus Lopes do Nascimento in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Marlon Matheus Lopes do Nascimento in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Marlon Matheus Lopes do Nascimento in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Marlon Matheus Lopes do Nascimento een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Marlon Matheus Lopes do Nascimento een assist heeft gegeven in de match.

Stats Marlon Matheus Lopes do Nascimento

Bekijk de matchen en statistieken van Marlon Matheus Lopes do Nascimento. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Marlon Matheus Lopes do Nascimento hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Marlon Matheus

Achternaam

Lopes do Nascimento

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-02-13

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Angra dos Reis

Nationaliteit

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Marlon Matheus Lopes do Nascimento mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook