Maicol Sebastián Ferreira Soppi

Biografie

Maicol Sebastián Ferreira Soppi is een 25-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Maicol Sebastián speelde was Fenix - Penarol op 2023-11-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Maicol Sebastián Ferreira Soppi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Maicol Sebastián Ferreira Soppi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Maicol Sebastián Ferreira Soppi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Maicol Sebastián Ferreira Soppi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Maicol Sebastián Ferreira Soppi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Maicol Sebastián Ferreira Soppi

Bekijk de matchen en statistieken van Maicol Sebastián Ferreira Soppi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Maicol Sebastián Ferreira Soppi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Maicol Sebastián

Achternaam

Ferreira Soppi

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-01-20

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

174 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Maicol Sebastián Ferreira Soppi mee voetbalt bij Fenix, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook