Luiz Henrique Araujo Silva

Biografie

Luiz Henrique Araujo Silva is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luiz Henrique speelde was Goias - Chapecoense-sc op 2024-07-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luiz Henrique Araujo Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luiz Henrique Araujo Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luiz Henrique Araujo Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luiz Henrique Araujo Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luiz Henrique Araujo Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luiz Henrique Araujo Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Luiz Henrique Araujo Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luiz Henrique Araujo Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luiz Henrique

Achternaam

Araujo Silva

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-03-18

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luiz Henrique Araujo Silva mee voetbalt bij Botafogo SP, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook