Luís Manuel Arantes Maximiano

Biografie

Luís Manuel Arantes Maximiano is een 25-jarige voetballer uit Portugal die meestal als doelman speelt. De laatste match die Luís Manuel speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luís Manuel Arantes Maximiano in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luís Manuel Arantes Maximiano in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luís Manuel Arantes Maximiano in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luís Manuel Arantes Maximiano een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luís Manuel Arantes Maximiano een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luís Manuel Arantes Maximiano

Bekijk de matchen en statistieken van Luís Manuel Arantes Maximiano. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luís Manuel Arantes Maximiano hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luís Manuel

Achternaam

Arantes Maximiano

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-01-05

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Braga

Afkomst

Portugal

Lengte

190 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luís Manuel Arantes Maximiano mee voetbalt bij Almeria, Portugal U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook