Luis Fernando Díaz Marulanda

Biografie

Luis Fernando Díaz Marulanda is een 27-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luis Fernando speelde was Colombia - Bolivië op 2024-06-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luis Fernando Díaz Marulanda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luis Fernando Díaz Marulanda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luis Fernando Díaz Marulanda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luis Fernando Díaz Marulanda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luis Fernando Díaz Marulanda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luis Fernando Díaz Marulanda

Bekijk de matchen en statistieken van Luis Fernando Díaz Marulanda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luis Fernando Díaz Marulanda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luis Fernando

Achternaam

Díaz Marulanda

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-01-13

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Barrancas

Afkomst

Colombia

Lengte

180 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luis Fernando Díaz Marulanda mee voetbalt bij Liverpool, Colombia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook