Lucas Rodrigo Biglia

Biografie

Lucas Rodrigo Biglia is een 36-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lucas Rodrigo speelde was Istanbul Basaksehir - Fatih Karagümrük op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Rodrigo Biglia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Rodrigo Biglia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Rodrigo Biglia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Rodrigo Biglia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Rodrigo Biglia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Rodrigo Biglia

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Rodrigo Biglia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Rodrigo Biglia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Rodrigo

Achternaam

Biglia

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-01-30

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Mercedes

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Rodrigo Biglia mee voetbalt bij Istanbul Basaksehir, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook