Lucas de Oliveira Teodoro Falcão

Biografie

Lucas de Oliveira Teodoro Falcão is een 26-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lucas speelde was CRB - Coritiba op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas de Oliveira Teodoro Falcão in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas de Oliveira Teodoro Falcão in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas de Oliveira Teodoro Falcão in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas de Oliveira Teodoro Falcão een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas de Oliveira Teodoro Falcão een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas de Oliveira Teodoro Falcão

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas de Oliveira Teodoro Falcão. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas de Oliveira Teodoro Falcão hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas

Achternaam

de Oliveira Teodoro Falcão

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-04-14

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Feira de Santana

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas de Oliveira Teodoro Falcão mee voetbalt bij CRB, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook