Luan Vinicius da Silva Santos

Biografie

Luan Vinicius da Silva Santos is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Luan Vinicius speelde was Vitoria - Botafogo op 2024-07-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luan Vinicius da Silva Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luan Vinicius da Silva Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luan Vinicius da Silva Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luan Vinicius da Silva Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luan Vinicius da Silva Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luan Vinicius da Silva Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Luan Vinicius da Silva Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luan Vinicius da Silva Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luan Vinicius

Achternaam

da Silva Santos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-05-14

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luan Vinicius da Silva Santos mee voetbalt bij Sao Paulo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook