Leandro Martín González Pírez

Biografie

Leandro Martín González Pírez is een 30-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Leandro Martín speelde was Argentinos JRS - River Plate op 2022-10-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leandro Martín González Pírez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leandro Martín González Pírez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leandro Martín González Pírez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leandro Martín González Pírez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leandro Martín González Pírez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leandro Martín González Pírez

Bekijk de matchen en statistieken van Leandro Martín González Pírez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leandro Martín González Pírez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leandro Martín

Achternaam

González Pírez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-02-26

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

188 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leandro Martín González Pírez mee voetbalt bij River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook