Lars-Jørgen Salvesen

Biografie

Lars-Jørgen Salvesen is een 25-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Lars-Jørgen speelde was Stromsgodset - Stabaek op 2020-12-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lars-Jørgen Salvesen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lars-Jørgen Salvesen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lars-Jørgen Salvesen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lars-Jørgen Salvesen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lars-Jørgen Salvesen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lars-Jørgen Salvesen

Bekijk de matchen en statistieken van Lars-Jørgen Salvesen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lars-Jørgen Salvesen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lars-Jørgen

Achternaam

Salvesen

Voetbalclub

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-02-19

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Kristiansand

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

186 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lars-Jørgen Salvesen mee voetbalt bij Stromsgodset, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook