Lars-Jørgen Salvesen

Biografie

Lars-Jørgen Salvesen is een 26-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Lars-Jørgen speelde was Stromsgodset - Viking op 2022-05-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lars-Jørgen Salvesen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lars-Jørgen Salvesen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lars-Jørgen Salvesen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lars-Jørgen Salvesen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lars-Jørgen Salvesen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lars-Jørgen Salvesen

Bekijk de matchen en statistieken van Lars-Jørgen Salvesen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lars-Jørgen Salvesen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lars-Jørgen

Achternaam

Salvesen

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-02-19

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Kristiansand

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

186 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lars-Jørgen Salvesen mee voetbalt bij Stromsgodset, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook