Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss

Biografie

Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss is een 32-jarige voetballer uit Zweden die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Kristiano Samuel speelde was Den Bosch - Heracles op 2022-09-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss

Bekijk de matchen en statistieken van Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kristiano Samuel

Achternaam

Armenteros Nunez Mendoza Janss

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-05-27

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Göteborg

Nationaliteit

Zweden

Lengte

178 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kristiano Samuel Armenteros Nunez Mendoza Janss mee voetbalt bij Heracles, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook